AYTM A/W 2018

Idag inleder jag med ett digert bildsvep som visar höstnyheterna hos det danska designvarumärket AYTM, och precis som jag skrev angående Tell ME More tidigare här hos mig, så känns även deras sortiment långsiktigt med samma produkter som återkommer i nya kulörer osv samt att man är sin stil trogen ganska så genomgående.

De här guldglänsande hängarna som är dekorativa i sig förutom att de har en funktion, är ju riktigt fina och kanske det som sticka ut lite från mängden.

Plisseringar av alla olika material ja inte minst kläder är något som vi ser en hel del av just nu hösten 2018.

Eleganta pressbilder med mycket dramatik och mystik där de annars minimalistiska produkterna får ta plats.

Jag kommer att spana in produkterna live så snart jag får tillfälle, om jag inte har helt fel så brukar AYTM finna på Formex så redan i nästa vecka då!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.