IKEA Katalogen 2019

av | aug 9, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

Som du kanske minns så visade jag en liten sneak peek av IKEA Katologen 2019 och idag är det äntligen dags för det stora årlig katalogsläppet, en happening som många ser framemot varje år.
I årets IKEA katalog lyfter man fram sju unika hem som är inspirerade av olika livssituationer och fulla med heminredningstips och olika inredningsstilar.
Du hittar massor av nyheter och smarta lösningar för en bättre vardag, utifrån dina behov och din stil, ja som IKEA i sig självt, något för alla och en var.

Ovan i bild ser vi soffan GRÖNLID.

I år går IKEA på djupet och presenterar hela hem i IKEA katalogen istället för att visa enskilda rumslösningar, en trend som vi har sett under ett tag i inredningsbranschen ja inte minst vid olika mässor och design weeks både här i Sverige och i Europa,
Hemmen är utformade för fiktiva familjer, men fyllda av idéer och inspiration för verkligheten.
Varje hem i katalogen baseras på insikter från den årliga IKEA undersökningen Life at Home Report, en rapport där IKEA har besökt hem i 22 länder för att ta reda på vilka drömmar och utmaningar som finns där.

Ovan ser vi samma soffa, dvs GRÖNLID fast här i vitt utförande

Pudriga rosa toner, terrakotta och inte minst rost och rosa är vinnande kulörkombinationer under hösten 2018.

Trenden med dekorativa och samtidigt funktionella knopplister i shakerstil ser vi fortsatt och göra att man målar in dem i samma kulör som själva väggen.

Fåtöljen FÄRLÖV i svart sammet ser vi ovan i bild

Maximalism! More is more!

Ett ombonade hem med mycket hemtrevnad och feel good  är trendigt just nu och här ser  vi bla en mörkgrå 3-sits soffa som heter Färlöv klädd i sammet samt ett Vitrinskåp i svartbetsad askfanér som heter Malsjö.

Färgsprakande grönt METOD-kök med luckorna KALLARP där små läderhandtag blir det som sätter pricken över i, själva läderhandtagen heter ÖSTERNÄS

Vill du spana in IKEA-katalogen i dess helhet så kan du bläddra i denna online HÄR

*Pressbilder IKEA

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *