H&M Home -Nyinkomna möbler

av | jul 16, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

Idag vill jag gärna passa på att visa dig lite nya fina inspirationsbilder från H&M Home, en bildsvit med Art Deco inspiration där vi ser mustiga kulörer, mönsterprakt, gulddetaljer och extravaganza för hemmets alla rum, ja inte minst det dukade bordet har fått sig en rejäl dos av denna inredningsstil.
Bildsvit nummer två bjuder däremot på en lite mer nedtonad och bohem-chic stil, och här måste jag även tipsa er om att den nya möbelkollektionen som komma kall nu i höst, faktiskt redan har kommit ut till försäljning så smått.
Kika nu vidare vettja, bilderna talar sitt eget språk!

Spegeln här ovan med guldram och små dekorativa tigrar är ny och finns HÄR

Nya mönstrade och färgstarka textilier till badrummet ser vi ovan, och här stämmer ju uttrycket ”more is more” ganska väl in på pricken!

Art Deco inspirerat porslin och textilier till det dukade bordet med geometriska mönster i guld och exotiska djur är en trend som vi ser komma stort just nu.

Vill du kika närmar på alla de nya produkterna så hittar du dem HÄR

*Pressbilder H&M Home

2 Kommentarer

 1. Maud Blomfeldt

  Hej!
  Allra först, tack för en inspirerande blogg med det som jag älskar, inredning. Nu undrar jag över taklampan som finns med i detta inlägg från HM. Det är tyg och, tror jag, tunna trä- eller metallpinnar som håller ihop den. Hittar den inte på webbsidan. Har jag förklarat så att du förstår vilken jag menar? Är det HM?

  Vänliga hälsningar,
  Maud Blomfeldt

  Svara
 2. Inredningshjälpen

  Hej Maud!

  Tusen tack, så himla kul att du gillar det jag gör, det värmer alltid att höra det.
  Just den lampan har jag inte sett i deras produktpresnetattion så det kan tyvärr vara så att det endast är rekvisita vid stylingen.
  Men håll utkik, det kommer in nya produkter hos dem fortlöpande.

  VH Anette

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *