Den sista gången…

av | jul 15, 2018 | Hemma hos Inredningshjälpen

Hej söndag,
Hoppas allt är fint hos Dig och att du njutit ordentligt av dagen precis som jag har gjort.
Testade för första gången på flera år att bada nere i Västra Hamnen här i Malmö som jag undvikit under flera års tid eftersom jag fått för mig att det var så mycket ”show off” och på tok för mycket folk där..
Blev faktiskt positivt överraskad, och tyckte faktiskt att det var ganska härligt, så det lär bli en repris på det snart som omväxling till bryggan i Skanör eftersom jag inte är så förtjust i sandstrandsbad …hahaha.

Och om badet i VH var det första på länge så finns det ju även en sista gång för allt, inte sant?
de senaste 2-3 gångerna när jag köpt pioner så har jag tänkt att nu är det nog sista gången som det finns pioner att köpa innan säsongen för dessa är slut och samma tanke slår mig nu när jag kikar på buketten på vårt soffbord.
Underbart är kort heter det ju och säsongen för pioner är ju inte den längsta men som jag njutit av dessa blommor fram tills nu verkligen en helt underbar blomma, inte sant?

Med detta sagt och några bilder tagna i vårt vardagsrum idag nu samtidigt som mannen kikar på VM-finalen i fotboll så vill jag önska Dig en riktigt härlig kväll.

Stor kram

2 Kommentarer

 1. Ebba

  Vart är borden ifrån?

  Svara
 2. Inredningshjälpen

  Hej Ebba

  Det svarta från Svenskt Tenn och det transparenta från Muji

  Vh Anette

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *