Hemnet-span med det lilla extra

Hemnet-spanen här i bloggen är ett av de mest populära inläggen, och jag försöker så ofta jag hinner att låta fram något fint objekt som har det där lilla extra.
Nu under sommarmånaderna blir det dock lite skralt med utbudet eftersom väldigt få väljer att sälja och bostadsmarknaden tar även den semester, så därför har jag faktiskt inte lyckats hitta något Hemmet-span denna veckan och bjuder istället på tillbaka blickar på redan visade objekt per dagens datum under detta året.
Hoppas du blir inspirerad även av detta, vem vet kanske du missat något guldkorn att spana in?

Jag startar helt sonika med det Hemnet-span som har varit det mest gillade här hos mig hittills i år under de månader som passerat.
Så himla fint i minsta detalj, ja inte alls konstigt att så många blev förtjusta i denna bostad med adressen Regeringsgatan 86 i Stockholm!

Jag faller ju ofta för sekelskiftesvåningar med tidstypiska attribut, och det kan man väl lugnt påstå att denna tjusiga våning bjöd mångfaldigt på.
Fler bilder hittar du HÄR

Inget Hemnet-span för visso men ett hem som gick varvet runt bland alla inredningsbloggare inklusive undertecknad.
Ett hemma-hos-reportage som har gjordes av Residence hemma hos hos Anna Teurnell, designchef hos H&M’s relativt nystartade ARKET.
Dessutom  ett fantastiskt stylingjobb av Lotta Agaton och hennes team, och bilderna är tagna av Kristofer Johnsson.

Alla bilderna hittar du HÄR och vill du fixa stolen så kika HÄR

Wow!
Denna våning med adress Strandvägen i Stockholm inredd i internationell lyxbetonad stil blev verkligen en klickraket på Hemmet, fattas bara annat!

Och spana in den goding som du hittar fler bilder från HÄR

Ännu en fin sekelskiftesvåning, det blir ju ofta det, hittar du alla bilder från HÄR

Här föll jag speciellt mycket för det fantastiskt fina köket, eller nja om ärligheten ska fram så var allt i denna våning mycket fint på alla sätt och vis.

Om det förra hemmet hade ett underbart kök, så hade även detta hus ett fint kök, men även ett badrum to die for

Hoppas att du gillade denna lilla tillbakablick, jag hade faktiskt glömt bort hur mycket fint jag redan hunnit visa, men nu minns jag dem igen!

*Samtliga bilder i detta inlägget är mäklarbilder från respektive objekt och finns angivet fotograf om info finns i de ursprungliga inläggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.