Ellos Vintage och dess raka motsats

av | jul 3, 2018 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

Idag släpper Ellos Home ytterligare en Vintage-kollektion med massor av produkter med ”vintage look” denna gången och inte ”riktig vintage” vilket man gjort vid några tillfällen tidigare.
Ja, riktig vintage, loppisprylar osv är riktigt kul att spana in tycker jag, och ibland kan man göra riktiga klipp om man har tur och dessutom är det ju bästa grejen ur hållbarhets synpunkt.

Och som dess raka motsats ser vi en hel rad med fina nyheter både när de gäller möbler, inredningsdetaljer, textilier och krukor som nu har kommit in, och jag har mixat från båda i mitt collage.
Just nu får du dessutom 20% rabatt på Home Sortimentet inkl varumärken när du shoppas loss och hur bra är inte det? Fullständiga detaljer för erbjudandet HÄR

Stol med metallben och sist av rotting HÄR som säljs i 2-pack och även som barstol

Statementkudde HÄR// Kudde med kaktusar HÄR

Bäddset av bommullssatin i kulören Balsamgrön

Så fina terrakottakrukor i tre olika utföranden

Svart kruka som blir en inredningsdetalj i sig med eller utan blommor däri, jag älskar den typen av krukor som bär sig själva, du hittar den HÄR

Runt svart soffbord 110 diameter HÄR och även i betonggrått // Hur coolt är inte sidebordet med tre bordsskivor av glas?

Möblerna ovan i bild hittar du samtliga om du kikar HÄR och sen kan du enkelt skapa ditt eget lilla vintage café om du skulle känna för det.
De nya stolsserierna RELAX och ARUBA med flera modeller av stolar med smala metallben och sits av flätad rotting är riktigt fina, tycker jag.

Barstolen i kollektionen ser du här ovan och denna finns både i naturrotting och i brunbetsad rotting.
Barstolarna hitta du HÄR

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *