*Inlägget innehåller annonslänkar*

I helgen var det periäröppning för Afound i Malmö och jag var såklart där och spanade in H&M nya outlet-koncept med både produkter från de egna butikskoncepten med även från andra varumärken och vintageprodukter där man kan hitta riktigt fina designväskor osv från tex Louis Vuitton, Chanel mfl.
Butiken finns på gågatan Södergatan mitt i stan och ligger precis brevid Svenssons i Lammhult.
I samband med öppningshelgen fanns det en DJ på plats och tidigare på dagen hade även Elsa Billgren varit där och spridit glans över tillställningen.

Själva butiksupplägget, åtminstone här i Malmö, känns inte riktigt rättvisande jämfört med nätbutiken då det fanns väldigt lite inredningsprodukter samt vintage på plats om man jämför dem båda.
Inredning fanns på ett podium samt som du ser här ovan samt en hylla med frottéhanddukar från Lexington och det fanns endast någon enstaka vintageväska från de kändare modehusen vilket det finns ganska mycket av på nätsidan.
En liten besvikelse för min del som om jag ska göra en snabb värdering så här i starten, och jag känner spontant att det är roligare att spana runt via datorn jämfört med fysiskt på plats.

Men gillar du outlet-butiker och att göra fina klipp när det gäller mode, solglasögon och klockor från tex Triwa, inredning från flera kända varumärken som Lexington , Skultuna, Hay, Bloomingville samt fina vintageprodukter osv så kan jag varmt rekommendera att kika in på hemsidan som uppdateras med nya produkter samt Dream Deals med erbjudande med produkter med extra bra rabatt fortlöpande.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *