Att ha en lycklig vinnare

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Precis som utlovat så kommer här den lyckliga vinnaren av den fina Grape-lampan av munblåst glas som så många tävlat om i min tävling i samarbete med Newport Home på Instagram .
Stort grattis till Lisa Jancke som är den lyckliga vinnaren av lampan.
Maila mig [email protected] dina uppgifter (adress och telefonnummer) så kommer vinsten till dig inom kort!

Också vill jag passa på att tipsa Dig om Newport Home’s stora REA nu i helgen FÖRLÄNGD REA t om tisdag 19/6 med anledning av att de firar 3 år som nätbutik, och för att fira detta lämnar man 20-70% rabatt på allt i deras online sortiment vilket såklart även inkluderar Grape-lampan

När jag beställde lampan slog jag även till på de fina Nagel-ljusstakarna
Och valde mässingsvarianten men dessa finns även i silver och i svart  och samma sak när det gäller Zebra-fatet som jag har haft några år och som du hittar HÄR  och även dessa är såklart med nedsatt pris.
Perfekt läge att slå till på något ur deras härliga sortiment, kanske nya utemöbler från Artwood med 20% rabatt, något fint från Jonathan Adler kanske några coffee table books eller bokstödet i plexiglas som du hittar HÄR.

Själv ska jag klicka hem något som jag tycker att jag gjort mig förtjänt av efter en lyckad arbetsvecka, kanske blir det denna fina lampan som jag spanat in ett tag.

Ha en fortsat fin kväll!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.