En dag i Stockholm via Instagram

av | jun 1, 2018 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Hej Fredag!

Jag brukar ju inte dela med mig så värst mycket av vardagsbilder oh glimtar från livet ”här och nu” i bloggen utan gör detta främst via Instagram och då mestadels i min story med rörliga filmklipp osv som försvinner efter ca 24 h.
Om du missat detta och eller inte redan följer mig på Instagram så heter jag @inredningshjalpen även där.
Idag har jag dock satt ihop ett litet collage här ovan med bilder från min soliga torsdag i Stockholm.

Vi brukar ju köra bil upp men av olika skäl så blev det fågelvägen denna gången, och det funkade ju fint det med som du ser. Att flyga in mot Stockholm i strålande sol vid halv nio tiden och sen ha en hel dag framför sig i vår fina huvudstad är minsann inte fy skam alls.

Checkade in på Scandic Grand Central igen och fick ett härligt rum med utsikt ner mot Kungsgatan och Oscars denna gången. Perfekt location mitt i city och nära till det mesta av det bästa!

Pustade ut lite innan det var dags att bege sig ut på stan och konstaterade att jag behövde byta om till en lite svalare topp…

Första stoppet blev en presslunch arrangerad av Grand Relation i samarbete med Lammhults som invigde deras nya showroom på Adolf Fredriks Kyrkogata där varumärkena IRE, Ragnars, Morgana, Voice och norska Flora Form visar upp deras alster. Och i bild ser vi ju stolen Eva designad av Broberg & Ridderstråle som lanserades tidigare i år tidigare i år.

Det bjöds på bubbel och lunch från Systrarna Voltaire och dessutom trevligt sällskap av Helena Lyth mfl, så himla trevligt!

Sen blev det ännu mer jobb och även e tur tillbaka till hotellet för blogg-uppdatering innan jag tog med mig min man bort till Snö Gelateria i Vasatan. De har vunnit SM i glasstillverkning så förväntningarna var skyhöga och kön utanför var lika lån som förväntningarna var höga. Det fanns massor med spännande och ovanliga smaker att välja mellan (inte en enda traditionell om man gillar det) och glassen var väldigt god MEN inte ens i närheten av den den som vi köper på vårt glass-stammisställe i Malmö som heter Dolce Sicilia. Jag har berättat om dras hemmagjorda, ekologiska gelato tidigare, och OMG det finns ingen glass i hela världen tror jag) som slår deras. Vi reser ju mycket och älskar glass så vi har testat många ställen runt om i världen, och inte ens i Italien som är gelaton’s hemland har vi ätit godare än i Malmö hos Dolce Sicilia, det ni!

Hade på mig en statement t-shirt i går ( så ovanligt för att var jag hahha) men gillar ju allt av denna donna så varför inte? Hade även på mig en plisserad kjol i skirt material och vill tipsa om ett klipp när det gäller detta.

Tja det var typ allt eller nej, det finns några klipp till om du kikar HÄR, bland annat gårdagens smarriga sushi-middag och ett litet duck face haha

Ha en riktigt härlig fredag för det ska jag, jag lovar!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *