Nyinflyttad fast ute….

av | maj 27, 2018 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*


Hej söndag!
Oj, den här dagen har verkligen gått i ett huj känns det som så idag blir det en sen hälsning från mig minsann.
Idag har vi bland annat fixat och donat ute på balkongen, och då har två stycken vikväggar av bambu fått stå i fokus, och tanken var att visa en bild av dessa på plats men det blev inte riktigt färdigt…

Så det får bli en bild av hur det såg ut här inne i vardagsrummet tidigare idag när vikväggarna, eller rättare sagt så är det en av dem som syns i bild strax efter emballaget tagits bort.
Jag har ju spanat in dessa på bild HÄR sedan tidigare men de är så mycket finare i verkligheten så jag är riktigt nöjd och det jag hade i tanken på balkongen blev också över förväntan så jag är mycket nöjd nu ikväll.

 

Samma typ av vikvägg finns även i en svart variant som just nu är nedsatta med 30% rabatt om man heller gillar det men naturlig bambu tillsammans med grönskande grönt är så himla fint tycker jag så valet föll på dessa.

Spana även in den bambubänken som även den säljs med 30% rabatt just nu, hade jag haft plats för denna på vår lilla balkong hade jag inte tvekat en sekund och sak samma gälande det fina parasollet i samma stil som du hittar HÄR.

Ja, så där såg det ut här hemma hos oss tidigare idag och nu är allt undanstädat och lite blir det lite filmas tillsammans med killarna väntar resten av kvällen.
Hoppas att du haft en fin dag och njutit i solen, blivit firad och firat mor på morsdag och allt annat som man kan tänkas spendera en härlig söndag i maj med.

Kram

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *