Här och nu

av | maj 26, 2018 | Hemma hos Inredningshjälpen

Pioner alltså, dessa magiska blommor som får en på fall gång efter gång!
Jag har alltid älskat pioner och kanske ännu mer sedan 4 år tillbaka då vi inledde vårt samarbete med italienska Ethimo.
Ett varumärke som jag är såå  glad och stolt över att få arbeta med som deras agent i Sverige, Norge och Finland, och om du inte redan visste det så är pioner lite av Ethimo’s signum då familjen som äger Ethimo även äger en botanisk trädgård med en av Europas största samlingar av unika pionarter.

Också får dessa tre magiska pioner som är så fantastiskt fint utslagna och praktfulla i vårt fönster nu i ikväll även symbolisera lite av det som rör sig i mitt huvud just nu.
Att vilja vara här och nu, leva varje dag, eller rättare sagt varje timme och minut och inte fundera i banor som ”Jag ska bara …först” eller ”Senare när jag är färdig med …” utan verkligen vara i nuet.
Jagg föll nämligen pladask för dessa pionerna så sent som i eftermiddags och tänkte först, ”Det är ju kanske onödigt att köpa så pass utslagna blommor…hur länge kommer de att klara sig?”
Och sen i nästa andetag bestämde jag ig för att det räcker gott och väl att jag älskar dem idag och kan njuta av dem i fulla drag, morgondagen vet jag ingenting om vare sig för min egen del eller för något annat.

Ja, du förstår kanske vad jag menar även om det är lite svamligt, uppskatta det du har idag och strunta i om allt inte blir perfekt i alla lägen.

Kram

1 kommentar

  1. BLM

    Hejsan! Ja, uppskatta det man har idag…..kloka ord Anette!
    Pioner är så himla fina dessutom.
    Kram på dej!!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *