Sankt Eriksgatan 88

av | maj 26, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

Veckans Hemnet-span här hos mig blir en fin sekelskiftesvåning i Stockholm med massa fint att inspireras av, inte minst om man vurmar lite extra för fina danska designmöbler, tjusiga designlampor och tavelväggar med det där lilla extra.
Vi kikar vidare!

Industriglasväggar som för en gång skull inte är svarta utan gråvita, och via dessa ser vi en skymt av det gråa moderna köket och inte minst den fina matplatsen som tar plats i lägenhetens burspråk.

Kolla här!
Precis en sån här gardinupphängning vill jag få till i vårt burspråk i vardagsrummet, så himla snyggt med längder som hänger från tak till golv och vill man dra för solskydd så gör man det, eller också hänger de snyggt en bit in på väggen vid varje sida.
Mycket snyggare än tex persienner eller rullgardiner i varje fönster, man får ett bredare fönster osv.

Hoppas att du blev lika inspirerad som jag av de här fina bilderna, och vill du se ännu fler bilder från denna bostad med adressen Sankt Eriksgatan 88 , så skynda vidare till Mäklarhuset som saluför objektet.

Styling gjord av Scandinavian Homes och fotograf Adam Helbaoui Kronfoto

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *