I Thailand

av | maj 5, 2018 | Resor

Du som följer mig via Instgram har kanske redan sett att vi flög iväg på semester från Stockholm i onsdags, och nu befinner vi oss minsann i Thailand!
Vi flög med Qatar Airways via Doha (alla deras flyg mellanlandar där), och flygresan gick väldigt bra.
Vi har flugit med Qatar tidigare, de har nya fina plan med gott om utrymme även när man flyger vanlig ekonomiklass, bra service osv.
Nu var det dessutom extremt lite folk ombord på flighten mellan Stockholm-Doha så i princip alla hade vars 3 säten att disponera, helt perfekt!

Så har vi checkat in på The Barai Suites som är en del av Hyatt regency i Hua Hin, vi har bott här en gång tidigare och gillar verkligen hela konceptet här.
Det går dock inget flyg till Hua Hin så man får flyga till Bangkok och åka bil därifrån i ca 3 h, men det funkar jättefint eftersom hotellet hämtar upp en och kör dit i bra och bekväm bil.

Maten är enormt god här, det finns flera restauranger (asiatisk, italiensk, poolbar) på hotellet men även en lite speciell restaurang som bara är för gästerna som bor i sviterna, Mc Farland House.
Där serverar man ”lite bättre och finare mat” typ gourmet, och det finns även en hel del hälsosamma rätter för att spinna vidare på SPA-konceptet här.
Ovan ser du lite av det som jag ätit hittills, en supergod avokadomacka med pocherat ägg till frukost, sallad eller fried rice med krabba till lunch.

Hotellet ligger direkt vid stranden, en ganska lång och bred strand där vi brukar ta vår morgonpromenad.
Badar gör jag helst i poolen, lite scary med alla jelly fish osv tycker jag, hahaha, och dessutom är det lika varmt i vattnet som i luften så det svalkar inte ett dugg.

Ja det blev ju ett ganska så digert bildregn det här, hoppas du tycker att det är kul att få hänga med på ett litet hörn på vår resa i Thailand.
Om inget annat blir det ju lite omväxling från allt inredningsrelaterat.

Ha en fortsatt fin lördag!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *