Tea Time at home

av | maj 4, 2018 | Hemma hos Inredningshjälpen

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Idag när jag tömde kamerans minneskort eftersom minnet blinkade ilsket rött när jag tänkt mig att fotografera, så upptäckte jag att jag helt glömt bort att visa dig dessa bilderna.
Hemma hos oss med hela rummet i flödande solsken och som du ser så står fina Egget i där i hörnan och solar sig,

I fåtöljen ligger ett nytt smutsgult (såå tradigt just nu både inom mode och inredning) långhårigt fårskinn från Granit som jag hittade där senast när jag besökte en av deras butiker.

Fårskinnen hittar man inte i deras web-sortiment men har du tur så kanske du hittar ett i en butik nära Dig.
Jag har flera andra vita fårskinn av samma typ, men detta som går i lite bärnstenston är ju helt annorlunda och så fint, tycker jag.

Vid samma tillfälle passade jag på att köpa några delar av deras nya porslin , den stora XL-koppen (älskar stora koppar) och fatet som dels kan användas som fat till koppen eller som en halvdjup skål som är perfekt till pasta, sallad osv.
Porslinet finns i fler delar och även fler kulörer HÄR och den gula servetten hittar du HÄR

Nytt print på väggen med en stilig leopard via Desenio

Grrr!

Ja, det blev tydligen en balja med te där i solen haha, jag dricker väldigt mycket te, flera stora muggar varje dag och det ska vara riktigt varmt och med mycket smak.
Har ju några favoriter när det gäller te, men vill gärna ha tips ifrån dig på goda teer alltid kul att testa något nytt!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *