Inredning uppåt väggarna

av | mar 27, 2018 | Annons, Sponsrat inlägg/reklam

*Inlägget är skrivet i reklamsamarbete med DESENIO*

I denna veckan gör jag ett samarbete med Desenio som är är ett välkänt företag när det gäller posters och ramar för att inreda hemmets alla rum, och tillsammans med dem har jag fått i uppdrag att visa min inspiration till hur du kan skapa förändring i ditt hem med hjälp av relativt enkla medel.
Små detaljer som gör stor skillnad, jag säger det igen!
Också har jag en rabattkod till dig som läser min blogg ”Inredningshjalpen25” ger nämligen 25% rabatt mellan 27 – 29 mars.(ej handpicked-/collaboration posters eller ramar)

Jag valde att göra ett nytt blickfång mellan kakelugnen och skåpet i vårt vardagsrum, en yta som tidigare varit tom och ganska intetsägande men som nu fick en helt annan känsla tack vare några fina inramade posters och spegeln som också hamnade där.

Ovan i bild ser du Girl in a window 50×70, Bed of Flowers 30×40 samt ljuvliga pioner HÄR som jag tyckte blev fina tillsammans.
Också adderade jag den antika spegeln med sin guldiga ram med extra allt som mjukar upp helhetsintrycket en smula.

Ett nytt fint blickfång hemma hos oss som jag är riktigt nöjd med, och dessa är ju enkla att byta ut till andra posters när andan faller på.
Gillar man du inte dessa finns det hur många andra motiv som helst att välja på,  både fotomotiv, quotes, konstmotiv och annat tjusigt.
Och jag vill även tipsa om deras de billiga ramarna   i deras sortiment även om de inte ingår i rabatten rabatten, så vet du att du har ramar som passar till dina nya motiv.

Och som sagt just nu i samarbete med DESENIO och rabattkoden ”Inredningshjalpen25” så får du 25% rabatt hos Desenio mellan 27 – 29 mars.
*Koden gäller ej handpicked-/collaboration posters eller ramar.

Och stort lycka till med din egen tavelvägg!

4 Kommentarer

 1. MS

  Vad snyggt det är med växter ovanpå ett högt skåp! Inspirerande!

  Svara
 2. Inredningshjälpen

  Ja visst är det, det gäller bara att man väljer en växt som inte vill stå i direkt solljus och som kan glömmas TT vattnas ibland haha

  Svara
 3. Inredningshjälpen » Högtflygande planer

  […] har jag en ny cool poster som hängde med i samma veva som jag gjorde denna lilla tavelväggen. Ja tänk så mycket roligt man kan göra med några fina posters och ramar, stor förändring för […]

  Svara
 4. Inredningshjälpen » Tea Time at home

  […] Nytt print på väggen med en stilig leopard via Desenio […]

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *