Balkongmöbler och annat i tankarna!

av | apr 22, 2018 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Härliga söndag med massor av sol, så himla härligt och efterlängtat, och nu vill man ju genast göra fint på den lilla balkongen som vi har  (som Affe tycker är bara hans och ingen annans).
En liten citybalkong som ändå rymmer det mest nödvändiga, några små balkongmöbler (just nu 10% rabatt), frodiga blommor och växter, kryddodling, en jordgubbsplanta osv brukar vi få till när vi väl är färdiga.
Detta är inte inte bilder från årets balkong, den har inte hunnit med ännu due to Milano osv, men snart ska jag ta tag i detta lilla projekt.
I väntan på det bjuder jag här på lite bilder från förra årets balkong, hoppas att du gillart!

Den svarta vagnen med lådor finns tyvärr inte ute till försäljning i år men det kan ju även finka med planteringslådor som fina Plant Box

Fina korgar av naturmaterial hängande amplar och inte minst krukor i olika storlekar är ett måste på sommarbalkongen!

Vi har lagt keramikplattor i marockansk stil på vår balkong men brukar även ha en jutematta eller likande som är skön att tassa ut på.
Finns i flera olika varianter och storlekar HÄR

Affe min söta lilla gubbe!

Han älskar verkligen balkongen och går runt där och kollar i krukorna och snusar och doftar överallt. Varje morgon och  kväll året om vill han ut dit.

Också har vi ju en stor fin utomhuslampa Edison The Grand (REA just nu) på balkongen och en ljusslinga som ger mysbelysning på kvällen.
Så himla härligt!

Också vill jag önska dig en riktigt fin kväll.

Kram

1 kommentar

  1. Liss

    Tjusig balkong. Roligt den lampan fanns ju på ett av Malmös fina torg i höstas.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *