Superfront ASAP

av | apr 12, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

Superfront känner du säkert till vid detta laget, och om inte så tillverkar de fina designfroter för Ikea-stommar så att man kan sätta sin egen prägling på möbeln och ge den ett lite mer exklusivt utseende.
Dessa fronter tillverkas på beställning och leveranstiden är därför 4-6 veckor vilket många kan tycka är länge att vänta, så med utgångspunkt i från detta och som komplement lanserar nu Superfront ett snabbare och enklare alternativ, nämligen nya ASAP Collection som består av 9 sideboard-paket färdiga att skickas inom 1-2 arbetsdagar.

ASAP Collection innehåller några av Superfronts egna favorit-sideboards, och syftet är dels att göra valet enklare för kunden, men också att erbjuda en snabbare leverans än vad som hitintills varit möjligt.
Ben och handtag ingår inte i ASAP Collection, utan väljs av kunden själv och skickas tillsammans med sideboard-paketet. Stommen köper man precis som vanligt på Ikea, och har man redan en hemma kan man förstås använda den. Samtliga paket är avsedda för Ikeas Bestå-stomme.

ASAP Collection finns att köpa från och med idag den 12:e April

*Pressbilder Superfront

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *