IKEA’s sovrumsnyheter i maj/juni

av | apr 11, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

Idag blir det en väldig massa nyheter från IKEA, jag valde att dela upp det i olika inlägg eftersom jag det inte riktigt hör ihop med vare sig högtalare, matlådor eller sovrumsprodukter i samma inlägg, och här i detta inlägget tänkte jag visa det sistnämnda.
Vi kikar vidare!

Första ut har vi den nya pocketresår-madrassen HINDRASUND samt resårmadrassen STUVLAND samt bäddmadrassen TISTEDAL, och dessa är tillverkade av naturmaterial som naturlatex, kokosfibrer, bomull, ull och lyocell för bästa naturliga sovkomfort.
Vi ser även sängklädseln till både madrass och sänggavel som heter HOMMELVIK, och denna är färgkoordinerad för att passa ihop med övriga produkter när det gäller IKEA’s natursängar och materialet som dessa är tillverkade av är lin.

Och här ser vi en ny sängstomme och ett sängbord som ansluter sig till serien BJÖRKSNÄS som designats av syskonparet Knut och Marianne Hagberg.
Möbler tillverkade björkträ med fina detaljer av skinn och kommer både i klarlackad björk samt i svartbetsad björk både för sängen och bordet.
Kuddarna med överdrag av lintyg som hänger på sänggaveln ingår när man köper sängstommen.

Dessa nyheter kommer hos IKEA i maj/juni 2018

*Pressbilder IKEA

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *