*Inlägget innehåller annonslänkar*

Lite microshoppat på mitt bord här hemma idag minsann, en somrig scarf av satin som dessutom är ett riktigt budgetkap , ett guldskimrande halsband, rosa örhängen som matchar scarfen, världens bästa primer (så bra!)  att lägga ett lager av under make up’en,  och sist men inte minst ett favoritläppstift från YSL .

Några små fina ting som förgyller vardagen.

Också ett enkelt fång med rosa rosor som nu pryder vårt bord,  jag älskar att ha snittblommor hemma så ofta jag bara kan.
Det behöver inte vara något märkvärdigt, det duger ofta fint med en billig bunt från mataffären.

Kram

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Tie the Scarf

    […] randiga scarf med blommor hittade jag HÄR och jag är så glad att den kom med i resväskan . Att nytt en scarf runt håret eller i halsen för den delen är ju för övrigt en […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *