Lill-lördagsgodis

av | mar 28, 2018 | Hemma hos Inredningshjälpen

Påskveckan är här, det är onsdag även kallat lill-lördag och jag har en skål full av påskgodis.
Bor man dessutom i bostadsrätt mitt i stan med porttelefon osv, så riskerar man ju inte påhälsning av utklädda barn som vill ha godis, så ingen risk att jag behöver dela med mig, haha.
Tror förresten inte att barn går runt och tigger godis längre som vi gjorde när vi var små, för visst var det på Skärtorsdagen som man klädde ut sig till påskkärring och traskade runt och ringde på överallt?
Nu var ju detta en evighet sedan och tiderna förändras på alla möjliga sätt och vis, och tur är kanske det!

Måste även tipsa dig om en väldig cheezy serie som jag förälskat mig i nyligen, en sån där serie som man bara kan slötitta på utan att behöva hänga med, smågulligt, lite knäppt, mycket amerikanskt och extra allt när det gäller titt-godis eftersom merparten av handlingen utspelar sig på en massagestudio för män haha…kolla in The Client List på Netflix om du är nyfiken, det låter värre än det är!

Önskar Dig en fortsatt fin kväll.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *