Mattor för alla rum

av | mar 27, 2018 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Idag vill jag i samarbete med Ellos Home tipsa dig om deras sortiment av mattor, ja hos dem hittar du garanterat mattor för hemmet alla rum och så passar för alla olika inredningsstilar.
Från den lilla hallmattan till en längre gångmatta, badrumsmattor, ullmattor som passar i vardagsrummet sovrummet och kanske även under matbordet.
Fina sammetsliknande vicosmattor som är det senaste trendiga gällande mattor också sist men inte minst jutemattor som känns extra aktuella just nu när det är dags att inreda sommarhemmet, dess uterum och kanske t om på terassen?
Just nu får du dessutom 20% rabatt på samtliga mattor i sortimentet HÄR, ett riktigt bra tillfälle att slå till med andra ord.

Först har vi en ullmatta i marockansk stil som finns i tre olika färgställningar, vit med svartbrunt mönster som du ser överst också den lite ljusare varianten med grått mönster som du ser här ovan samt en rosa variant för den som vill ha mer färg.
En av de mest omtyckta och prisvärda mattorna i Ellos sortiment.

Också vill jag tipsa om denna mattan i samma stil som mattorna ovan, denna är dock i en lite högre prisklass eftersom den är handknuten och av hållbart material och ingår i Ellos Conscious Choice-sortiment.

Och här en matta i viscosliknande material i snyggt grå kulör vilket ger ett svalt och sofistikerat intryck till det rum där den placeras.

Och ännu en populär viscosmatta som i detta fallet finns i en rad olika storlekar och kulörer och hittas HÄR.

Zebrarandigt är ju trendigt just nu, och vill man kan man ju ha en väl tilltagen zebramatta på golvet och sen addera en zebrakudde eller två.

Välkommen in i hallen!
Så snyggt med dörrmatta av jute, inte sant?

Ullmatta med klassiskt ”gåsöga” och finstämda kulörer, gillar du denna typen av matta så finner du flera varianter av denna hos Ellos Home.

Halkskydd i trappan, ja en sk trappstegsmatta, är en bra säkerhetsåtgärd inte minst om man har barn med snabba ivriga fötter, better safe then sorry!
Denna variant finner du HÄR och finns även i andra kulörer.

En skön badrumsmattan är ju ett måste i varje badrum, denna fiskbensmönstrade tillverkad av ekologisk bomull hittar du HÄR och samtliga badrumsmattor i sortimentet HÄR

Fin jutematta med långa fransar (två storlekar) eller en jutematta med grövre struktur och utan franskant,
Jutemattan med svarta breda ränder och samma matta fast med grön ränder HÄR.

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *