Monday Glory -same old story

av | mar 26, 2018 | Inredning & Inspiration

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Måndag med liten guldkant, ett bra sätt att starta en ny vecka tänker jag, en vecka som dessutom går i påskens tecken.
Idag landade senaste numret av Residence Magazine här som jag snabbt bläddrade igenom för att konstatera att det är det bästa inredningsmagasinet av dem alla just nu!
I detta numret fanns det dessutom ett avsnitt med tips om sommarens finaste utemöbler och där hittade jag flera av de fina nyheterna hos Ethimo som jag har agenturen för i Sverige, Norge och Finland.

Ett så himla fint italienskt varumärke och lyckan vore att få fler duktiga återförsäljare som känner likadant, att man vågade lite mer istället för att bara köra på med invanda och same old story varumärken som Hillerstorp, Brafab mfl som finns överallt just nu.

Franska tulpaner från Bunches som har slagit upp portarna på vår gågata ett stenkast därifrån jag bor.
De fanns ju tidigare på Malmö Saluhall men testar nu med annan loctation, så de håller vi tummarna för att det är ett lyckodrag.
Köpte även en bunt med Eucalyptus som jag tyvärr upptäckte var mer eller mindre vissen när jag fick upp bunten här hemma och det var ju inte så kul…

Också godaste påskgodiset, Anthon Bergs påskägg med nougat och marsipan i finaste bonbonnieren från Georg Jensen form av ett hjärta.
Jag köpte faktiskt betydligt fler än dem som ryms i skålen kan jag erkänna, men endast de gröna fick vara med i bild haha.
Såg dessutom att det just nu är kampanjpris inte bara på samma bobonnier som ovan utan flera andra om du kikar HÄR, en fin påskpresent om inget annat!

Ha en riktigt fin kväll!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *