Alphabeta Floor Lamp

av | mar 13, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

När designföretaget HEM lanserade Alphabeta Pendant Lamp designad av  Luca Nichetto år 2015, fick denna väldigt mycket uppmärksamhet, tack vare dess lekfulla design som påminner om små godbitar, och inte minst eftersom den går att kombinera i upp till 1024 olika varianter.

Och nu  drygt tre år senare är Alphabeta aktuell igen eftersom det nu lanseras en golvlampa med samma flexibla design, ja likt en kameleont kan Alphabeta förändra sitt utseende efter användarens tycke och smak, från en rosa flamingo till en minimalistisk svart siluett.

Alphabeta Floor Lamp  lanseras med en tillhörande konfigurator online, som gör det enkelt för kunder att själva välja skärm och färg.

 

*Pressbilder HEM

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *