ARBORETUM – Sandberg Wallpaper

av | mar 6, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

Nu i vår lanserar Sandberg Wallpaper deras nya tapetkollektion med namnet ARBORETUM, en botanisk samling av tapeter med organiska mönster där den gemensamma nämnaren är spirande vårgrönska.
De svenska trädsorterna Ek, Hassel, Pil, Bok och Kvitten fått var sin egen tapet, modernt tolkat av Sanbergs egna tapetdesigners Karolina Kroon och Sara Bergqvist.
Ja, vad kan väl passa bättre än en tapetkollektion med det temat nu när våren förhoppningsvis är i antågande dessutom.

Kollektionen innehåller elever helt nya mönster och vi ser namn som Kvitten och Simons Äng mfl och till denna har man även satt ihop en spellista som du kan ta del av HÄR. och du kan även läsa mer i detalj om kollektionen i Sandbergs egen blogg.
Kollektionen presenteras med hjälp av riktigt fina inspirationsbilder som definitivt sätter fart på viljan att tapetsera hos mig personligen, och styling av bilder är gjord av Sarah Widman och det är Kristofer Johnsson som har fotograferat det hela.

ARBORETUM lanseras den 14 mars

*Pressbilder Sandberg Wallpaper

1 kommentar

  1. Fredagssvepet 10/18 | Living by W

    […] Arboretum som lanseras nästa vecka har redan fått spridning – se exempelvis hos Inredningshjälpen och Anettes Skimmer. Jag tycker alltid att det är roligt att se bilder från själva […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *