IKEA’s April Nyheter 2018 (igen)

För någon vecka sedan visade jag de kommande April Nyheterna 2018 som kommer hos IKEA och nu i helgen upptäckte jag att mitt inlägg hade blivit omnämnt både hos Malin Persson och hos Weronica, så himla roligt, och då tänkte jag att det kanske även kunde varpå sin plats med lite bloggkärlek i retur och en liten reminder här hos mig.

Mitt ursprungliga inlägg hittar du HÄR och här i detta inlägget pyttsar jag in ytterligare några bilder som inte kom med vid förra svängen.

Jättefina bilder med härlig känsla, inte sant?
Bilderna är tagna av två fotografer, Andrea Papini och Stellan Herner samt ett helt team med grymma stylister, nämligen Sasa Antic, Camilla Gantelius och Nina Parkeborn.

*Pressbilder IKEA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.