Stilla hemmadagar

av | feb 15, 2018 | Hemma hos Inredningshjälpen

Livets kontraster, visst är det en del av helheten ”man skulle inte uppskatta det goda i livet utan att även ha upplevt dess motsats osv” och just nu gör denna skillnad sig påmind här hos oss.
Från förra veckans hektiska schema, härliga möten, roliga kvällsevenemang och fester, middagar på favoritrestauranger osv till stilla hemmaliv med feber och ont i hela kroppen, vovvemys och pyttipanna.

Bjuder på några bilder från här hemma just nu, och som du kanske noterar så har vint ens orkat köpa några blommor som kan pigga upp soffbordet.
Kanske till helgen.
Hoppas hitta franska tulpaner eller annan lite ovanlig sort som jag såg i Stockholm och som såg ut som en Vallmo…någon som vet namnet på dessa?

Älskade Affe, han är mycket nöjd över att vara hemma hos oss igen och gillar dessutom det rådande lugna tempot som innebär lite kortare promenader och massor av mys.

Önskar dig en riktigt skön torsdagskväll.
Vi ska antagligen kika på några avsnitt av serien Riviera som går på C More som vi började kika på igår, intriger på högsta nivå och inte minst fantastiska miljöer att drömma sig bort i en smula.

 

3 Kommentarer

 1. Helen

  Åh så väldigt mycket snyggt du har hemma. Det inspirerar mig så pass att jag nu vill byta ut allt jag har nästan he he…. Nåja en ny soffa i alla fall, det ska det bli i alla fall och sedan vet man ju hur det kan gå. In med EN ny pryl och sen rullar det bara på liksom….. Ha en fin helg/Helén

  Svara
 2. Inredningshjälpen

  Hej Helen!

  Tack så mycket, och ja visst är det så att en sak ofta sätter spinn på en massa tankar och idéer!

  Lycka till!

  Kram

  Svara
 3. Anna Rommedahl

  Du kanske tänker på piontulpan? Ljuvliga!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *