HAY Workspace 2.0

av | feb 15, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

En pressvisning som jag tyvärr missade under Sthlm Design Week, då den var samtidigt som en annan, var HAY’s utställning döpt till Workspace 2.0
Idag tänkte jag därför visa upp pressbilderna från utställninengen som hölls i deras svenska agent Gulled’s showroom.

Utställningen byggde runt ”nya” uppdaterade förvaringsmöbeln The New Order designad av Stefan Diez, en serie som nu har uppdaterats med bla olika accessoarer, och möbeln fungerade som struktur för hela utställningen, delade av de olika rummen som visades osv och utställningen gjordes i nära samarbete med Stefan Diez.

 

En tanke som slår mig är, att visst känns upplägget ganska mycket detsamma som det som String så framgångsrikt har jobbat med de senaste åren?
Att ta en hylla, addera olika accessoarer och nya delar till hyllan samt ge inspiration till hur produkten kan användas i hemmets olika rum, eller som här till kontoret, hemmakontoret eller hobbyrummets olika tänkbara användningsområden.

Här ovan i sista bilden ser vi även den nya soffan Silhouette designad av GamFratesi och det lilla soffbordet Tulo som även det är deras alster och sprillans nytt nu 2018.

*Pressbilder Hay

 

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *