På röda mattan som var lila vid EDSDA2018

av | feb 8, 2018 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Hej torsdag och hej vad dagarna försvinner i ett huj just nu, det går i ett och sömnen är minimal så orken börjar tryta en smula.

Elle Decoration Swedish Design Award 2018 gick ju av stapeln i måndags och på mitt hotellrum finns några små minnen som påminner om den trevliga kvällen, nämligen senate numret av nyss nämna inredningsmagasin, goodiebagstulpaner från Plantagen och senaste tillskottet i min ”väskpark”

Min första crossbody bag någonsin, men definitivt inte den sista, det var riktigt skönt att slippa gå med en handväska i handen samtidigt som man minglade runt och höll ett glas etc.
Just denna i bild är just nu nedsatt med 45% rabatt HÄR

Och ännu ett minne i form av en ”röda mattan bild” från festkvällen, och som du ser så var mattan trendriktigt lila (due to Pantone Color of the Year)
Jag var som du ser klädd i rött från topp till tå, lite ovanligt och kanske vågat bland de dominerade röda plaggen som de flesta bar.
Byxor och blus från Zara och en sidenscarf i midjan istället för skärp.
Mitt snygga och trevliga sällskap under kvällen var Emelie som driver dunderbra bloggen 34 Kvadrat.

Också min lilla nya favoritväska av läder med kopäls på framsidan samt guldiga detaljer.
Jag köpte även till ett litet väsksmycke som egentligen är en nyckelring, men det är bara att ta bort själva ringen så blir det ett fint smycke till väskan istället.

Kram

1 kommentar

  1. Emelie Ekman

    Tack för härligt sällskap <3

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *