På gränsen till att ge upp

av | feb 3, 2018 | Hemma hos Inredningshjälpen

Ännu en hektisk vecka börjar gå mot sitt slut och denna helgen blir det jobb för hela slanten eftersom det är mycket som behöver förberedas inför allt som ska hinnas med i Stockholm.
Jag är upptagen med att besöka pressvisningar och själva mässan för att spana in nyheter samt möten och några uppdrag som jag har där,  och min man står i två montrar och representerar två av våra agenturer.
En massa jobb som väntar med långa arbetsdagar, men samtidigt kul såklart.

När solen kom på blixtvisit häromdagen var jag snabb att ta fram kameran, det ju gäller att passa på när tillfälle ges så här års.

Ville nämligen inte missa att föreviga ”Hemköps-tulpanerna” som var så himla yviga och fina, nästan lika slingrande som franska tulpaner som är det finaste jag vet i tulpanväg.

Jag få ofta frågor om vårt soffbord och det är det klassiska järnbordet designat av Per Öberg som säljs exklusivt hos Svenskt Tenn och därifrån kommer även ljusstakarna som står på bordet.

Jag personligen tycker nämligen att tulpaner är som allra vackrast precis när de är på gränsen till att ge upp, helt utslagna och lie avmattade i färgen, lite sköra och bräckliga men fortfarande fulla av liv.

Och lite så känner även jag mig just nu, lite skör och bräcklig men samtidigt fulladdad av energi.

Ha en fin kväll.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *