Northern Lighting lanserar Northern

av | jan 29, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

Sedan starten i Oslo 2005 har det norska designvarumärket Northern Lighting skapat fina  belysningsarmaturer, några av dem har du säkert sett här i bloggen.
Nu breddas utbudet med möbler och inredning genom det nya livsstilsvarumärket Northern som kommer att lanseras nu under kommande Stockholm Design Week 2018.

 

Debutkollektionen består bla av en stilren och bekväm fåtölj, designad av Mario Tsai, ett tvådimensionellt konsolbord som även kan fungera som ett elegant skrivbord designat av Yonoh, ett modernt mobilt skåp av Färg & Blanche samt möbler, belysnings- och inredningsaccessoarer formgivna av Mattias Stenberg, Rudi Wulff, Gridy, Cecilia Xinyu Zhang, Kyla McCallum, Vera & Kyte, Elina Ulvio, Ann Kristin Einarsen, Johan Lindsten, Johanna Forsberg, Sami Kallio, Stine Aas och Morten & Jonas.

Lampan Heat designad av Johanna Forsberg påminner om ett glödande eldklot, inte sant?

Det nya varumärket Northern startades med kreativ hjälp från den norska designduon Morten & Jonas, som är kända för sina banbrytande produkter.

*Pressbilder Northern Fotograf Chris Tonnesen

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Stockholm Furniture Fair 2018 – ett svep över det hela

    […] i tur har vi ett annat nyanserat varumärke nämligen norska Northern Lighting som nu adderat möbler till deras repertoar. Detta till trots så var det en ny lampa i […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *