Vem vill gå ensam på fest?

I slutet av nästa vecka åker jag till Stockholm igen för att vara på plats lagom tills Stockholm Design Week 2018 drar igång med Stockholm Furniture Fair 2018, en hel massa pressvisningar, event och festligheter i vanlig ordning.

Inbjudningarna har haglat in både via mail och inbjudningskort, så agendan är fulltecknad.
Som du kanske noterat så blev jag tillsammans med 9 andra fantastiska bloggkollegor nominerad till Årets Inredningsbloggare 2018 i slutet av förra året, ett pris som delas ut vid Elle Decoration Swedish Design Award 2018 under designveckans första festkväll, så som det har gjort i flera år tidigare och jag har varit inbjuden så långt jag kan minnas.

I år tänkte jag att det skulle bli extra kul att gå på galan och få hylla den kollega som verkligen blir Årets Inredningsbloggare, men upptäckte i förra veckan att inbjudan till festkvällen endast gäller för 1 person!
Men åh, vem tycker att det är kul att gå på fest ensam och gör detta frivilligt??? Inte jag.
Jag kan för visso börja sondera terrängen och se om jag kan klänga mig på någon annan som ska dit, men visst vore det rimligt om man fick komma +1 inte minst eftersom man varit nominerad ?

Ingen dyr designväska men lite lik (obs ej kopia) en sådan hittar du HÄR och snygga

skinnhandskar HÄR samt blingbling örhänge HÄR

Doftgodis från Byredo, lotion och tvål med doften Rose

Måste även passa på att tipsa om en superskön spets-BH som ser ut som en riktigt lyxig spets-BH,  men som är mjuk och skön som en Sport-BH och finns HÄR + matchande trosa HÄR

Av ovan nämnda anledning har jag inte lagt någon större energi på att leta efter klänning till ELLE-festen, men gillar alla tre här ovan som kanske blir ett sista-minuten val om jag bestämmer mig för att gå trots allt.

Långärmad skir klänning (REA) // Blommig volangklänning

Figurnära krinklad klänning

Hoppas att du haft en riktigt härlig söndag så här långt och att kvällen fortsätter i samma anda.
Imorgon startar en ny orörd vecka upp med nya friska tag, det ser jag verkligen fram emot!!

Kram

3 reaktioner på “Vem vill gå ensam på fest?”

 • Ninni skriver:

  Med svar på Din rubrik, Jag kan, och skulle gärna gå på denna festkväll…hör av Dig om Du vill ge bort inbjudan 😉.
  Kram Ninni.

  • Inredningshjälpen skriver:

   Hej Ninni

   Jag vill bara säga till Dig att alltid upp fattar undertonen i dina kommentarer och förstår ärligt talat inte varför?
   Inbjudan är såklart personlig och inget man kan överlåta och det var inte riktigt det som kontentan av min frågeställning, eller snarare besvikelse över småsnålheten i det hela.

   Mvh

   Anette

 • Ninni skriver:

  Anette,
  det är synd att Du tolkade min kommentar på något annat sätt än att jag skulle MED GLÄDJE GÄRNA FÅ MÖJLIGHETEN till att gå på denna fest och skulle inte ha något emot att inbjudan endast är för Den som är inbjuden och inte med något sällskap.
  Min emoji som jag använde, var för att markera att jag förstår att Du inte kan Ge bort Den och att Du inte vill missa Denna Stund ändå, även om Du inte tycker det känns bra att gå själv.
  I Ditt inlägg skriver Du att Du inte lagt någon energi på val av klädsel pga att det inte är +1,
  det ger ett eftertryck av att Du inte ser fram emot tillställningen med glädje.
  Jag skulle vara hellycklig om jag fick möjligheten att närvara.
  Jag har tidigare i mitt liv arbetat inom ett inredningsföretag med stor bredd av utbud och stor kundkrets, där vi sålde endast designprodukter med kvalite’. Jag hade en tjänst med ett stort ansvar som jag tyvärr fick avsluta pga att jag olyckligtvis var på fel ställe, i fel tidpunkt…som blev konsekvensen med att jag var med om en olycka som gav mig flera funktionsnedsättningar. Så Möbelmässan är bl.a. inte en av många delar i mitt liv längre, vilket jag sörjer.
  Du skriver i Din svarskommentar att Du tycker att det är en snålhet av arrangörerna att inte bjuda in +1, men jag kan tänka mig att det är många inom branschen som ska få möjligheten att närvara förutom finalister och pristagare, samt en lycklig som röstat på någon av bloggfinalisterna och vunnit en plats med +1 (där är det nog +1 för att den personen kanske inte känner någon personligen som är inbjuden, men inom Din branch så känner Du säkert flera). Sedan finns det också regler för hur många som får vistas i en lokal pga brandskydd. Jag tycker det är generöst tänkt om de vill ge fler inom branschen möjlighet att närvara, om nu det är anledningen till att det inte är en inbjudan med+1.

  Jag försöker verkligen tänka på hur och vilka ord jag använder och hur mottagaren förhoppningsvis uppfattar mina ord och skiljetecken, samt emoji’s. Sedan kan jag numera ha problem med ordblindhet så grammatiken blir lidande, från att tidigare inte haft problem med det. Så jag försöker verkligen korr-läsa det jag skriver, men ändå kan jag missa ibland.
  Så den underton Du kände i min kommentar vet jag inte något om och även i tidigare kommentarer. Ber om ursäkt ifall jag har skrivit något som Du har tagit illa vid Dig av.

  Jag hoppas Du får uppleva en härlig vecka med många trevliga stunder i Sthlm.
  Vänliga hälsningar och Kram från Ninni.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.