Day of Light

Dagarna med härligt dagsljus under den här årstiden är ju ganska lätträknade, idag har vi haft jämngrått väder med regn och blåst här hos oss.
Bilderna i detta inlägget har jag inte tagit idag med andra ord, men passade på att ta dem igår då det bjöds på en några härliga solglimtar, och en en liten föraning om det som komma skall om en månad eller två…

Idag har jag inte så värst mycket att berätta, men vill påminna Dig om REA’n hos Boozt där du endast idag får får ytterligare 15% rabatt på deras SUPER-REA som nu går in på sista slutspurten.
Trots att det är slutspurts-REA så finns det otroligt mycket fint att fynda, jag norpade en svart olalalasnygg skinnväska, ett par snygga skor med bra klackar och inte minst en väst från Babour idag.

Mycket nöjd med mina kap och väntar nu ivrigt på mitt paket (det brukar ta 2 dagar), och jag kan verkligen rekommendera Boozt för dig som inte testat att shoppa hos dem, mycket proffsigt hanterat från start till mål.

Och som du kanske ser så har jag hamstrat vitrosa tulpaner var helst jag har hittat dem i helgen, och när jag samlade alla vaserna där på bordet så blev det ju som ett riktigt vårhav av tulpaner.
Älskar dem när de är så här utslagna och lite bångstyriga,  operfekt är det nya perfekta!
Och ja, man kan ju inte annat än älska tulpaner som påminner oss om att våren snart är här!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.