IKEA SPÄNST – sneak peek i Paris

av | jan 28, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

Alldeles nyligen gick Maison & Objet 2018 och Paris Fashion Week av stapeln, och då passade IKEA på att visa en sneak peek av den kommande kommande kollektionen SPÄNST som de gjort i samarbete med modedesignern Chris Stamp.
Kollektionen kommer ut till försäljning senare i vår och har fokus riktat mot den lite yngre publiken med en urban och sportig livsstil.

Av bilderna att tolka så går kollektionen helt i minimalistiskt svartvitt och rena strama linjer, och som sagt har man haft som utgångs punkt att ta fram produkter som passar perfekt till dem som samlar på sneakers och skateboards etc och vill förvara dessa både snyggt och funktionellt,och vi ser produkter och möbler  tillverkade av trä, läder och plexiglas samt belysning i form av neonljusrör.
IKEA SPÄNST kommer ut i butik i maj 2018.

Och som avslutning på detta inlägget vill jag så klart en dag som denna då vi nåtts av Ingvar Kamprads bortgång, passa på att hylla denna entreprenör av sällan skådat slag, och som har betytt så otroligt mycket för Sverige genom åren.
Hela historian om IKEA från start till nu är ju lite av en sagoberättelse, och denna lär ju fortsätta även efter Ingvars bortgång.

R.I.P

* Bilder via DesignBoom och bild på Ingvar Kamprad härifrån .

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *