Carpe Diem Beds lanserar en svävande säng

av | jan 18, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

En av många nyheter som jag har spanat in i Köln under IMM Cologne, är svenska Carpe Diem Beds nya ”svävande säng” som de har lanserat här inför ett stort uppbåd av internationell press.
Jag fick en inbjudan av Carpe Diem Beds, och ville såklart komma och kika påvar det kunde vara som gör sängen svävande?
Inget trolleri eller så, utan svängen vilar på en pelare mitt under sängen och denna gömma sedan under en exklusiv matta, och detta gör att detser ut som sängen svävar fritt luften.

Sängen tillverkas utifrån deras mest exklusiva ställbara säng som heter Vindö, och har även en en app där man kan justera sängens läge, ljussättning och även massagefunktioner.
En säng med inbyggd massage låter ju inte helt fel.
Annat som är värt att uppmärksamma när det gäller Carpe Diem Beds är att deras sängar tillverkas i Sverige,’r utrustade med deras patenterade Contour Pocket System för bästa tryckavlastning och sovkomfort.
Sängen har som sagt även vibrationsmassage, automatiskt nack- och svankstöd samt justerbar huvud- och fotände.

Sängen var vid pressvisningen klädd  i det exklusiva sammetsstyget Zaragoza från Designers Guild, men detfinna även flera andra textilalternativ att välja mellan.
Den nya Vindö sängen ”utan ben” kommer ut till försäljning hos Carpe Diems återförsäljare senare under senvåren/sommaren 2018.

*Pressbilder Carpe Diem Beds

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *