Pink is still going strong….

av | jan 13, 2018 | Okategoriserade

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Under förra året seglade min favoritkulör ROSA upp som en stor trendkulör, rosa som ofta annars anses alldeles för flickiga eller smått vulgärt blev med ens helt ok även för dem som annars inte gillat kulören alls.
Och som extra bonus för dem som gillar rosa oavsett vad trenderna säger, att automatiskt”vara trendig” för en gångs skull,ömnu setens kan räknas som viktigt?
Jag hävdar bestämt att man ska strunta en smula i det där och istället gå på sin egen känsla och inreda med sådant som man gillar och mår bra av.
Den rosa vågen fortsätter nu under 2018, och gärna i kombination med olika nyanser av rött, ja allt i från hallonrött till rostrött och vinrött.

Här ovan ser vi den populära soffan Le Grand Air med ett rosa sammetsöverdrag av textil från Designers Guild , och som finns i ännu fler trendiga kulörer för den som inte gillar rosa trots allt.
Toppenbra dessutom att man man kan byta överdrag på soffan om man vill byta look i sitt vardagsrum!

Senaste nytt från Decotique är deras mediabänk Vogue som kommer i olika storlekar och kulörer samt med fina mässingsdetaljer

Soffan Le Grand Air har funnits sedan ett tag men nu i höst tillkommer nya kulörerna Rosewood Linen , Carbon Dust och Feeling Blue mfl trendsäkra kulörer.

Att inreda med speglar är både dekorativt och ger rymd, addera en eller flera speglar till din inredning så får du se vilken effekt det ger.
Jag har valt spegeln Randaccio

Nu när vi går mot mörkare tider är det dags att tänka på så att vi har tillräckligt med belysningskällor i hemmet, och inte endast därför, lampor är ju fina inredningsdetaljer i sig!
Här ser vi den klassiska takkronan Sarfatti från Flos och vägglampan Bestlite från Gubi.

Inredningsdetaljen No 1 år 2017 är helt klart sammetspuffen!
Jag har tappat räkningen på antalet sammetspuffar som har lanserats under året, men min favorit är Circus Pouf som finns i två storlekar och flera fina kulörer.

Gubi’s fina Beetle Chair är en annan personlig favorit, här i sweet pink+mässing.

När det gäller porslin så älskar jag klassikern Swedish Grace från Rörstrand, och självklart ska det vara i kulören Ros (just nu 20% rabatt på Swedish Grace)

Guldbestick förgyller vilken måltid som helst.

Sist men inte minst har jag valt ut två olika vaser som båda designats av kvinnliga svenska formgivare vilket jag gärna vill lyfta fram här hos mig.
Vi ser fina vasen Äng design Eva Schildt samt de fina keramikvaserna designade av Anna Elzer Oscarsson som nu uppdaterats i fler kulörer.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *