EDSDA2018 & Happy Friday

av | jan 12, 2018 | Hemma hos Inredningshjälpen

Första riktiga arbetsveckan efter att ruljansen är igång igen efter jul & nyår, och jisses vad det har märkts att årets mest hektiska mässperiod är på gång.
Mailkorgen har gått varm och inredningsnyheterna har kommit i jämn ström och det är mycketfint som jag har visat här i veckan, skulle du ha missat detta så finns allt från Kähler Design, AYTM, MENU, Tell Me More, Birger 1962, Layered, IKEA mfl att kika på HÄR.

I veckan kom inbjudan till Elle Decoration Swedish Design Award 2018, Stockholm Design Weeks festligaste fest som i år arrangeras av Michael Bindefeldt.
Och jag ska få första gången gå dit i egenskap av nominerad till Årets Inredningsbloggare 2018, vilken ära!

Och sämsta med den hatiska våren, mässor osv är att vi kommer att vara hemifrån mycket och vara tvungna att lämna Affe & August på kollo.
Funderade lite extra mycket på det i eftermiddags när vi fick veta att grannarnas hund somnat in för gott, så himla sorgligt…

Också har vi en liten blygsam tulpanbukett som helgbukett, en helt vanlig bunte från Hemköp, hahah, men tyckte det var lika bra eftersom vi snart ska åka bort i över en vecka.
Men som sagt, en härlig vecka och en Happy Friday!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *