Muuto News Spring/Summer 2018

av | jan 13, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

Idag spanar vi in våren/sommarens nyheter hos danska Muuto, en del nyheter men även uppdateringar av design som reda finns i deras sortiment av designmöbler och inredningsdetaljer formgivna av idel kända designers som tex Cecilie Manz, Anderssen & Voll, Jens Fager mfl.

Jens Fagers bordslampa Tip kom nog redan i höstarom ärligheten ska fram men osäker på om jag visat den här hos mig, så den fick hänga med även här.

Soffan Outline designad av Andersson & Voll är ingen nyhet i den bemärkelsen,men nytt för nu är att man gjort en mindre lite slimmad version som passar hos den som bor på liten yta, samt att det nu även finns en soffa med divan i serien.

En av nyheterna i vår är bordsserien Airy designade av Cecilie Manz som designat en hel del andra produkter som finns i Muuto’s sortiment, du hittar dem HÄR

Mimic Mirror designad av den Paris baserade designstudion Normal Studio is a Paris-based design studio, founded in 2006 by Jean-François Dingjian and Eloi Chafaï.

Nya barstolen Loft Stool design Thomas Bentzen, skandinavisk design ed industriella referenser, och denna finns även som vanlig matstol samt kan även fås med textilklädd sits.

Loft Chair som jag berättade om ovan i härligt pastelliga nyanser, och vi ser även den nya brickan Platform Tray designad av Sam Hecht & Kim Colin.

Lampan Tip igen och här ser vi även speglarna Framed Mirror designad av Anderssen &Voll

Här ovan ser vi Muuto’s välkända hängare som heter Dots, dessa har nyligen tolkats i en serie bilder tagna av inredningsarkitekten Tekla Evelina Severin

Vill du kika på samtliga produkter som finns i Muuto’s sortiment, skynda då vidare till deras hemsida, där hittar du all information.

Den här veckan har det bloggars om otroligt mycket nyheter här hos mig, om du inte vill missa en enda av dem, kika HÄR så kommer allt i en följd.

*Pressbilder Muuto

3 Kommentarer

  1. Inredningshjälpen » IMM Cologne 2018 by Inredningshjälpen

    […] vidare till ett annat danskt företag, nämligen Muuto vars nyheter jag visat upp via deras pressbilder för inte så länge sedan. Här i bild ser vi några av deras nyheter som tex den lilla pallen i […]

    Svara
  2. Inredningshjälpen » Stockholm Furniture Fair 2018 – ett svep över det hela

    […] Danska Muuto fanns på plats för att visa deras nyheter. […]

    Svara
  3. Inredningshjälpen » Muuto- Enfold Sidebord

    […] Enfold som danska Muuto lanserar som en liten eftersläntare, som nu ansluter dig till den tidigare lanserade kollektionen som kom i början av året. Designad av Thomas Bentzen och fint fångad på bild av fotografen […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *