IKEA – Februarinyheter 2018

av | jan 11, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

Produktsprutan IKEA lanserar i februari en rad olika nyheter, och gemensamt för dessa är att det är en ganska färgsprakande och lekfull samling som vi ser via pressbilderna som landade i min (överfulla) mailbox tidigare idag.
Ja, lägg  till IKEA’s tidigare lansering nu i veckan + en hel massa andra inredningsnyheter som jag redan har visat, fullfart med en gång efter ledigheten!

Förvaringsskåpet HÄLLAN

Massor av klara signalfärger, enkla former och spännande materialexperiment som tar avstamp i det moderna livet där flexibilitet och rörlighet är ledorden.
De nya klockorna STOLPA och PANORERA har smart sensorstyrd belysning som kan reagera på ljud, ljus eller beröring, och vi ser även nya matborden och stolarna i serien EKEDALEN, småborden BURVIK och GRANBODA, modulsofforna KUNGSHAMN och HAVSTEN, nyheter till det dukade bordet, och sist men inte minst flera nyheter till barnrummet sonsyns härovan i bild.

Satsborden GRANBODA säljs i set om 3 bord

Nya klockorna STOLPA och PANORERA har smart sensorstyrd belysning som kan reagera på ljud, ljus eller beröring, och blir dessutom roliga inredningsdetaljer kanske främst i ett barn rum eller hos dem som har barnasinnet kvar.
Och på tal m barnasinne och barnrum, du har väl inte missat att IKEA nu även har GRAVIDITETSTEST?
Så lustigt!

Nya serien EKEDALEN med matbord,stolar och en bänk

Ny soffa som kommer lite senare i vår i mars/april…

…..soffan heter HAVSTEN och funkar även för utomhusbruk,

en kommande favorit hostånga gissar jag.

 

Mer detaljerad information om produkterna, priser osv kan du kika på HÄR

*Pressbilder IKEA

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *