IKEA Omedelbar i samarbete med Bea Åkerlund

 

De senaste åren har IKEA släppt minst en kollektion som har stuckit ut ganska rejält i från det övriga sortimentet, ja en limiterad kollektion och gärna i samarbete med någon framstående designer från modevärlden eller liknande.
Och nu är det start dags för ett nytt sådant samarbete att se dagens ljus, i mars kommer nämligen kollektionen OMEDELBAR som görs i samarbete med ”modeaktivisten” Bea Åkerlund.

Benämningen ”modeaktivist” är Bea Åkerlund’s egen  beskrivning av  sig själv som sådan rör hon sig mellan film-, mode- och musikvärlden, och har stylat storheter som Beyoncé, Madonna, Lady Gaga och Rihanna för att nämna några.

En kollektion med lite vågade inredningsdetaljer där vi ser produkter som klädhängare, galgar, en hattvas, smyckehängare, en läppformat illröd kudde, glas, en lampa i form av ett B, glas, en fåtölj, hattaskar, en leopardmatta osv
Svartvitt randigt och rött samt lite guldglitter på toppen, ja ungefär så skulle det hela kunna sammanfattats om man vill hålla det kort.

Kollektionen OMEDELBAR har säljstart den 9 mars och om du vill kan du även kika på en inspirerande och lite excentrisk film som har gjorts med regi av Hollywood regissören Jonas Åkerlund.

*Pressmaterial via IKEA

1 reaktion på “IKEA Omedelbar i samarbete med Bea Åkerlund”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.