Tell Me More SS18

av | jan 10, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

Idag vill jag gärna visa dig den kommande vår/sommarkollektionen hos Tell Me More vars produkter jag brukar visa upp då och då här hos mig.
Enkel och tidlös skandinavisk design där inspirationen till både material och kulörer gärna hämtas från naturen och dess skiftningar, och vi ser även stor trendkänsla när det gäller de rätta kulörerna.
Till säsongen SS18 har Tell Me More kompletterat den den befintliga bäddkollektionen i stentvättat linne med fyra nya färger: Light grey, Amber, Woven light blue och Navy blue, och överlag ser vi ett lite varmare och mjukare uttryck.

Härliga textilier i tex tvättat linne där vi ser denna kulörena Woven Light Blue och Navy Blue som syns här ovan i rottingstolen.
Blå nyanser som speglar havet och dess skiftningar och de lite mer roströda brända tonerna för tankarna till  varmare breddgrader, ja jag personligen börjar drömma om en resa till Marrakech.

Den populära lerkrukan Hero kommer som ytterligare en variant i sortimentet, nya betongkrukor som blir fina till sommarens uteplatser likväl som dekorativa inomhus och vi teräven en hel del nya fina korgar med mönster osv.

Nya produkter som fint harmonierar med redan befintliga sådana i Tell Me More’s sortiment, ett sortiment som byggs långsiktigt med stor hänsyn till en mera hållbar inredningsstil.

*Pressbilder Tell Me More

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *