Viskosmatta i januariljus

av | jan 9, 2018 | Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Det finns en linje mellan livet före jag började blogga och efter,och därmed också en tid då jag inte ens ägde en kamera, att jämföra med nutid då så mycket handlar om att ta bra bilder till bloggen och till instagram.
Jag älskar att fotografera,tjusningen i att se att man faktiskt kan lära sig något fastän man aldrig tidigare varit ens intresserad, till att bli ganska duktig dessutom.
Och med detta intresse och dagliga syssla följer ett automatiskt intresse och bryderier kring ljusets vara eller icke vara, hur det skiftar i olika nyanser under dygnet och med hänsyn till årstid osv.
Sånt där som man inte tänkte på tidigare, men som nu kan uppta en hel del av ens tankar….

Som dagens kalla januariljus som ger viskosmattan under matbordet en helt annan nyans än i somras då den upplevdes mer åt det aprikosrosa hållet, och nu kallt lilarosa.
Ombyte förnöjer heter det ju, och färgskiftningarna till trots så är den ju fortfarande lika skön att tassa runt på, tycker både jag och lille August.
Mattan här hemma hos oss kommer från Classic Collection och finns i flera olika kulörer och just nu rabatterad med 20% HÄR.
Även Ellos Home har fått in flera fina viskosmattor i deras sortiment, och även där kan du slå till med 20% rabatt just nu eftersom de lämnar den rabbaten på hela sortimentet (ej möbler) t om den 15/1.

Tomt var det här!
En samling med favoritvaser står samlade på bordet och ser ut att längta efter snittblommor, kvistar eller blad…
Den gröna stora heter URNA, den stora i klarglas är vasen MING och den lilla gröna heter FLOWER.
Samtliga från Marimekko Home och designade av Carina Seth Andersson + ljusstakar och ekollonvas från Svenskt Tenn.

Ett gäng tavlor som väntar på att få komma upp och tillsammans bilda en förhoppningsvis tjusig tavelvägg i vårt vardagsrum.
Lite läskigt och motigt att komma igång, men när väl första spiken sitter i väggen…

Ja det var lite bilder tagna i januariljus en hel vanlig dag här hemma hos oss, och visst är det skönt att vardagen med allt vad det innebär är här igen?
Nu märks det dessutom att allt börjar ta fart igen, och i nästa vecka drar vårens mäss-race igång för min del.

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *