Broste Copenhagen SS18

Det märks minsann att alla är tillbaka efter en lång julledighet, fyllda med ny energi och ivriga att skicka ut inbjudningar till press-event, olika pressmeddelande osv som just nu duggar tätt i min mailbox.
En nyhet som jag gärna vill visa Dig idag är SS18 kollektionen hos danska Broste Copenhagen , eller rättare sagt 2018’s Forårs Nyheder som heter på danska.
Riktigt fina bilder där vi ser minimalistisk design, gråblå nyanser i kombination med lätta pasteller som hör sommaren till.

Härliga textiler i de ”rätta nyanserna” som känns behagliga och lätta att ta till sig, vi ser skiftningar när det gäller material,strukturer osv.

Fina men enkla produkter till det dukade bordet såväl till vardag som fest har blivit lite av Broste Copenhagens signum, och inget undantag från detta när det gäller den kommande kollektionen.

Hösten 2017 lanserade Broste Copenhagen deras allra första möbelkollektion innehållande främst sammetsklädda sittmöbler som soffor,dagbäddar, stolar och sittpuffar.
Nu uppdateras dessa i vårens och sommarens kulörer såklart, och hypen kring sittpuffarna i sammet verket rulla på under 2018.

Unik keramik, eller nja kanske inte så unik men roliga inredningsdetaljer att addera till stilleben etc i sitt hem.

De tjusiga bildernas som vi nyss har kikat på är stylade av Marie Graunbøl och fotograferade av Line T Klein , och det är så roligt att se tycker jag, att allt fler företag verkligen förstår vikten av fina inspirationsbilder och levererar sådana gång på gång.

*Pressbilder Broste Copenhagen

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.