Vita Copenhagen lanserar möbelkollektion

av | jan 9, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

Belysningsföretaget Vita Copenhagen som kanske främst gjort sig kända för deras omtyckta fjäderlampor EOS (ovan i bild), byter nu skepnad och lanserar även ett sortiment med möbler och inredningsaccessoarer, och blir därmed ett fullfjädrat inredningsföretag.
I går landade ett pressmeddelande med bilder på dessa, ja åtminstone ett axplock av produkterna visar jag här nedan.

Omhuldande fåtöljen The Reader och där bredvid ser vi det lilla bordet Hang Out, som har en hammockliknande förvaringsficka av läder under bordsskivan.
Båda tillverkade av solid ek och designade av Tor Hadsund respektive Jonas Söndergaard.

Ytterligare en fåtölj, och denna bär namnet A Conversation Piece, tillverkad av oljad ek med textilklädd insida och designad av Anders Klem.

Ett skåp finns också i kollektionen, ett jalussi-liknande textilslätt sådant som heter The Audacious Cabinet som även det är designat av Jonas Söndergaard och går att få i en rad olika utföranden.

Bänken Convenience är tillverkad av solok ek och har detaljer av läder och mässing, designen är av Sören Ravn Christensen , och vill man kan man placera en eller två bänkar på höjden.

Spegeln One More Look kommer med en hylla av ek samt en liten låda för förvaring som är klädd med laminat som går att få i olika färger.
Design Jonas Söndergaard

Sist men absolut inte minst ser vi soffan Lounge Around  som är designad av Sören Ravn Christensen, och som du ser har denna multifunktioner som bord, fäste för belysning osv.

*Pressbilder Vita Copenhagen

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *