Skapa förändring med färg

av | dec 13, 2017 | Annons, Sponsrat inlägg/reklam

*Sponsrat inlägg/reklam*

Så här strax före jul vill vi väl alla lite mans göra extra fint i hemmet, så att vi kan njuta och bara ha det mysigt med nära och kära under julledigheten.
Somliga nöjer sig med en vanlig veckostädning, andra gör en rejäl storstädning i varenda litet skrymsle, också finns det dem som till och med drar igång en mini-make-over med tex målning eller tapetsering.

Att skapa snabb förändring med hjälp av målarfärg eller tapeter är både roligt, lätt och förhållandevis billigt.
Det svåra är väl egentligen att lyckas lista ut vilken som är den exakt rätta nyansen av utvald kulör, men det brukar ge sig efter ett par provmålningar.
Viktigt att tänka på innan man skrider till verket är att inte förlita sig på ett specifikt NCS-nummer som man sett hos någon annan, samma kulör kan te sig helt annorlunda i ett annat rum beroende av rummets storlek, takhöjd, ljusinsläpp, underlag osv.
Testa dig fram, ha inte för bråttom!

3D7A6724

Det är också viktigt att vara väl förberedd med rätt material, skyddspapper, verktyg, bra målarpenslar och rollers , då flyter arbetet på mycket snabbare när man väl kommer igång.
Hos Engelbert-Strauss som är en toppenbra web-shop när det gäller arbetskläder, verktyg, rengöringsmedel osv, hittar du allt som du behöver och mer därtill.
En sån där web-shop som min man och antagligen många andra män kan ägna timmar åt att leta runt och botanisera hos.

Ett alternativ till målade väggar är helt enfärgade tapeter, eller också kan man vara lite mer vågad och satsa på en mönstrad tapet, det är dessutom trendigt just nu med ”mönstrade mormorstapeter”.
Det sistnämnda är jag alldeles för feg för, vågar du?

Ja, när det kommer till den här typen av projekt så är det oftast jag som får alla de briljanta idéerna och vill ha förändring medan min käre man allra helst vill ha det exakt som det är, men som ändå snällt låter mig hållas och fixar det hela.
Ett bra tips till Dig om du behöver muta din man eller liknande hahaha, är att tipsa honom om Engelbert Strauss, då kommer han garanterat att komma in i rätt sinnestämning och börja mumla om olika helt suveräna arbetsskor och allt möjligt annat som han absolut inte behöver egentligen.
Men sen, bara tuta och kör!

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *