New Voice

av | dec 14, 2017 | Veckans Inredningsnyheter

Förvaringsmöblerna från företaget Voice känner du säker till, i början av 2000-talet var förvaringsbänkarna ifrån dem en av de mest populära TV-bänkarna vill jag minnas, och jag har faktiskt haft just en sådan lösning själv en gång i tiden.
Nu är det dock dags för en nylansering av varumärket Voice, och detta sker i samband med Stockholm Design Week 2018.
Nya Voice tar steget in i vardagsrummet och med inspiration från modevärldens ”essentials” utökas sortimentet med funktionella tidlösa och eleganta möbler.

Nylanseringen av varumärket och dess nya karaktär har letts av Voice’s nya Creative Director, som är ingen mindre än formgivaren Mattias Stenberg.
Kärnan i Voices nya kollektion är ”The New Standard” – en serie funktionella möbler med stort fokus på detaljer och färger som står för en stil som är tidlös, och därmed även hållbar. Möblerna i serien är skapade av formgivaren Nina Jobs, designduon Cate & Nelson samt Mattias Stenberg.

Voices nya kollektion lanseras officiellt under Stockholm Design Week 2018.

Första kollektionen kommer innehålla en soffa, dagbädd, sittpall, sideboards, flertal hyllor samt förvaringsaccessoarer för hemmet, och av pressbilden att tolka så är det ett helt nytt uttryck långt ifrån de svart/vita bänkarna från förr som kommer att presteras.

*Pressbild Voice

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *