Residence Stora Formpris 2017

Igår var jag som sagt inbjuden till Residence Stora Formpris 2017 , en härlig festkväll där designpriser delades ut under en fantastisk middag i storslagen lokal, ja närmare bestämt på anrika Nalen.
Både Nalen och Formprisutdelningen var helt nya bekantskaper för mig, men båda får tummen upp x 2 från mig, vilken kväll!
Vill såklart visa några bilder för kvällen, men tyvärr hade jag inte med mig kameran, så det får helt enkelt bli bilder tagna med mobilen denna gången.

Älskar när man anstränger sig lite extra när det gäller själva inramningen!
Tokvacker lokal, magisk färgsättning, vackert dukade bord med linnetextilier från H&M Home, väldigt god mat där förrätten en variation av blomkål här ovan var storfavoriten följt av röding med tryffelrisotto och sen en äppeldessert som final.
Lägg sen till att själva prisutdelningen var lättsamt och humoristiskt ledd av Hanna Nova Beatrice och Imke Janoscheck från Residence OCH att många personliga favoriter fick ta emot pris under kvällen.

Som tex DUX som fick ta emot priset för Årets Producent med motiveringen »I samarbetet med Claesson Koivisto Rune har Dux nått en ny nivå. Bekvämlighet, skarpa linjer och lyx i årets snyggaste uppdatering.«
Läs mer om DUX nya möbelkollektion HÄR.

Också blev jag lite extra glad när duktiga Lisa Hilland (som också bor i Malmö) fick ta emot priset Årets Lauritz Icon för serien Bow för Gamla.
»Vi hoppas att Bow­serien kommer att visa att skulpturala möbler på högsta hantverks­ mässiga nivå kan hitta till många hem, både
i Sverige och ute i världen. Bow kommer att i patinerad form, med tecken på ett levt liv, vara på väg från en lycklig ägare till en annan också om 25 eller 50 år«

Så värd det priset, allt som Lisa gör blir magiskt fint!

Ännu en gång stort tack till Residence Magazine för en helt otroligt trevlig kväll, och vill även passa på att tacka bla Claes och Madeleine för det trevliga sällskapet vid bordet, så kul när man får chans att träffas i verkligheten och inte bara via bloggarna.
Samtliga priser som delades ut under kvällen kan du läsa mer om HÄR

1 reaktion på “Residence Stora Formpris 2017”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.