Årets julkort skapade av Atelier Graphique

av | nov 13, 2017 | Veckans Inredningsnyheter

Varje år låter PostNord en utvald konstnär eller formgivare designa årets julkort,och i år är det Göteborgsbaserade designstudion Atelier Graphique som med sitt egna manér tolkat tre klassiska julmotiv.
Duon bakom Atelier Graphique, bröderna Johan och Thomas Reinhold, lanserade sina första handritade prints så sent som 2016, och fick med ens stor uppmärksamhet i inredningsbranschen.

Bröderna Reinhold fick helt fria händer vilket resulterade i en julbock, en hyacint och en ren. Alla tre motiven i Atelier Graphiques karakteristiska stil och handritade med den avancerade sk stipplingtekniken.
PostNords julkort finns på plats i runt 1900 butiker och ombud från 16 november,och i samband med detta skickas också årets julkortspåse ut till Sveriges 3,6 miljoner hushåll, även den formgiven av Atelier Graphique.

Lagom till julhandeln passar designstudion dessutom på att lansera ett nytt eget print, Lejonmaneten »LA MÉDUSE No.5«, som trycks i en begränsad upplaga om 500 exemplar och kommer att finnas hos exklusivt utvalda inredningsbutiker runt om i världen.

Pressbilder Atelier Graphique

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *