Jul & Inredningsnyheter

av | nov 12, 2017 | Hemma hos Inredningshjälpen

Hej söndag hemma hos oss, och solen kom på snabbvisit minsann!

Hoppas du haft en härlig söndag så här långt och tusen tack för att du tar dig tid att kika in här hos mig.
Den här veckan har jag tjuvstartat lite med julen, det har märkt litegrann här i bloggen och även på instagram, men jag har även bloggat en hel del om senaste nytt från inredningsbranschen i vanlig ordning.
Bland veckans nyheter hittar vi bla Designer of the Year 2018 under Paris Design Week till våren, kulören Midnatt för Rörstrands Swedish Grace, en limiterad utgåva av PH Pendeln, ny design av CKR för Marrakesch Design, Byredo Christmas och lite annant smått och gott.
Vill du läsa om samtliga inredningsnyheter i ett svep så hittar du dem i kategorin Veckans Inredningsnyheter

Grönt på bordet!

En ny liten Monstera har fått lov att flytta in, en sådan har jag aldrig testat förut och nu håller jag tummarna för att denna drabbas av samma växtkraft som mina andra blommor verkar ha fått den senaste tiden.
Jojo, du ser rätt, det är en amaryllis med mossa till på köpet, som har fått ta plats i ljuslyktan/vasen från Day Home som är en favorit från förra året.
Day Home är ett favoritvarumärke som jag gillar allt mer, men tyvärr är det svårt att hitta återförsäljare tycker jag, åtminstone på nätet, tipsa gärna om du vet någon som ar stort sortiment.

Ha nu en fortsatt härlig kväll.

Kram

1 kommentar

  1. Rebecca

    Kul med monstera. Jag har ett gäng här hemma också. Har fått dille på att dra upp sticklingar från allt möjligt så jag har faktiskt även ett par tre stycken monstera som jag har dragit upp själv. Så himla roligt med gröna växter!
    Kram Rebecca

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *