Att drömma om SPA-dagar

av | okt 30, 2017 | Hotelldesign

När man är sjuk och uttråkad är väl det man (läs jag) önskar sig mest, att bli frisk och kry och få ny energi i massor.
Utöver nyss nämnda önskan har jag idag drömt lite om härliga SPA-dagar, och kom då på att jag helt glömt bort att visa det senaste SPA-besöket som gjordes när vi bodde på Radisson Blu Riverside för någon vecka sedan.

Själva SPA-et och gymmet finns högst upp i hotellet och där finns även en stor takterrass med utsikt över hela Göteborg.
Härligt val av placering av SPA och gym, ja ofta placerats ju detta i en källare eller liknande, och det är ju inte alls samma sak tycker jag.

Startade med dusch och ombyte i den fina omklädningsavdelningen, så ljust, fräscht och väldigt rent och snyggt överallt precis som i övriga delar av hotellet.

Takterrassen!

Här har jag varit tidigare och bla champagneminglat, badat i badtunnorna utomhus och detta är ju bara en sån fin plats om man vill njuta av Göteborg lite från ovan.
Här kan man förresten fira nyår och kika på raketer, skåla i champagne osv och även njuta av själva SPA-avdelningen om man så vill efter en härlig nyårs supé i hotellets restaurang, jag återkommer om det erbjudandet men du hittar andra härliga erbjudanden för boendepaket osv HÄR

Du kanske ser att jag ler med hela ansiktet, jag älska nämligen att bada!
Att avsluta en fin dag i Göteborg med att bada bubbelpool i kvällssol och sen äta middag i restaurangen Cuckoo’s Nest som serverar jättegod mat är minsann inte fy skam.

SPA-dagar att drömma om!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *