Fortfarande sjukstuga

av | okt 29, 2017 | Hemma hos Inredningshjälpen

Den här veckan alltså, den sämsta på länge eftersom jag har varit helt däckad av den här förkylningen + extra allt som jag har lyckats dra på mig.
Mycket tid har tillbringats i sängen och inte mycket vettigt har blivit gjort av det som var planerat.

I fredags kände jag mig t om ännu sämre, så då var jag tvungen att ta mg till läkaren, så nu har jag fått penicillin och mediciner för bihåleinflammationen och även lite hjälp mot min återkommande afte som den här gången är hemskare än någonsin förr.
Usch det blev ett deppigt inlägg det här, ber om ursäkt för det och hoppas kunna bjuda på lite bättre uppdateringar framöver.

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *